[Regionálne siete v cestovnom ruchu] - Pompurová, Kristína
Recenzia na monografiu autorky Anny Michálkovej - Regionálne siete v cestovnom ruchu. Vedecká monografia sa zaoberá spoluprácou v regióne, kooperačnými sieťami v cestovnom ruchu, poukazuje na ich silné, ale aj slabé stránky, upozorňuje na problémy.