Hodnotenie efektívnosti investícií na Slovensku - prieskum - Kráľovič, Jozef
Zhodnotenie situácie v oblasti hodnotenia ekonomickej efektívnosti investícií na Slovensku. Vyhodnotenie výsledkov dotazníkového prieskumu.