Zdaňovanie korporácií a ich akcionárov - ekonomické dvojité zdanenie - Lénártová, Gizela
Prehľad a charakteristika teoretických prístupov a systémov zdaňovania ziskov spoločností a dividend akcionárov. Analýza ich pozitív a negatív. Návrh konkrétnych postupov a návodov vhodných na aplikáciu v daňovej praxi.