Nákupné správanie obyvateľov krajín V4 ako návštevníkov v cestovnom ruchu - Buranovský, Juraj
Vplyv globalizácie a hospodárskej krízy na nákupné správanie subjektov na trhu cestovného ruchu. Cestovná intenzita obyvateľov krajín V4. Príčiny neúčasti na dlhodobom cestovnom ruchu v roku 2009. Vybrané aspekty účasti na dlhodobom cestovnom ruchu. Krátenie rozpočtov na dovolenku. Zdroje informácií použité pri rozhodovaní o dovolenke.