Faktory ovplyvňujúce ceny nehnuteľností a ich ekonomický význam - Jakubec, Miroslav
Základné súvislosti vývoja cien nehnuteľností. Faktory ovplyvňujúce ceny nehnuteľností na bývanie na Slovensku. Vývoj cien nehnuteľností v SR.