Ekologické poľnohospodárstvo v SR - Marečková, Zuzana
Charakteristika ekologického poľnohospodárstva. Základné rozdiely medzi ekologickým a konvenčným poľnohospodárstvom. Stav ekologického poľnohospodárstva na Slovensku. Finančná podpora ekologickej poľnohospodárskej výroby.