Teror ohrozuje letecké kargo - Parízek, Alexander
Teroristický útok na nákladné dopravné lietadlo, ktoré smerovalo z Dubaja do Kolína nad Rýnom. Bomby z Jemenu. Reálna teroristická hrozba zásielok. Nedostatočné bezpečnostné opatrenia. V krajinách Európskej únie sa komplexný systém kontroly zásielok zavedie až v roku 2013.