Preprava tovaru z Ázie do Európskej únie - Valachovičová, Viktória
Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla. Analýza dovozu textilných výrobkov z Ázie (na základe údajov zo Štatistického úradu SR). Železničná preprava tovaru z Ázie a INCOTERMS (hypotetická analýza).