Reverzná logistika pomáha znižovať energetickú závislosť - Moravčík, Tomáš
Charakteristika reverznej logistiky. Ako využiť reverznú logistiku na znižovanie závislosti od konvenčných palív. Využitie produktov reverznej logistiky v cestnej doprave. Ostatné produkty reverznej logistiky.