Organizácia ekonomických znaleckých odborov v Slovenskej republike - Littvová, Veronika
Vymedzenie ekonomických znaleckých odborov v znaleckej činnosti. Definovanie znaleckých odborov v slovenskej legislatíve. Organizácia znaleckej činnosti so zameraním na ekonomické odbory. Subjekty znaleckej činnosti.