Metodológia a prax zberu demografických údajov v Európskom štatistickom systéme - Podmanická, Zuzana
Európsky štatistický systém (ESS) a jeho činnosť zosúlaďovaná s medzinárodnými organizáciami (OSN, MMF, Svetová banka, OBSE). Základný právny rámec ESS. Nariadenia EÚ a problematika demografickej štatistiky.