Odraz znalostnej ekonomiky v celospoločenskom kontexte - Dudová, Iveta
Vedomostná spoločnosť a informačná spoločnosť. Posun v dopyte po vysoko kvalifikovanej pracovnej sile. Význam vysokých škôl pre znalostnú ekonomiku a vedomostnú spoločnosť.