Inovácia v kontexte novej racionality - Potančok, Milan
Podmienky v programoch vedy, ktoré súvisia s inovačnou a technickou politikou. Kreatívna spoločnosť a jej charakteristika. Vedecké znalosti, logické metódy a formulácie hypotéz. Stimuly a determinanty technických inovačných procesov a zmien.