Nové aspekty aktívnej politiky trhu práce v Českej a Slovenskej republike - Grandtnerová, Lenka
Realizácia politiky zamestnanosti a aktívnej politiky trhu práce v Českej a Slovenskej republike. Nové aspekty v tejto oblasti. Porovnanie vývoja miery nezamestnanosti a trhu práce v SR a ČR. Záver príspevku hovorí o výsledkoch realizácie aktívnej politiky zamestnanosti a je vlastne určitou jej komparáciou za najnovšie dostupné údaje oboch krajín.