Metodologické aspekty a inovatívne prístupy v procese modelovania ekonomických systémov a hodnotenia alternatív - Šimanovská, Tatjana
Metodologické aspekty inovatívnych prístupov v procese modelovania ekonomických systémov. Modelovanie a simulácia ekonomických procesov prostredníctvom multiagentových modelov.