Počítačové simulácie ako inovatívne prístupy v procese experimentovania so socioekonomickými systémami - Šimanovská, Tatjana
Inovatívne prístupy v procese modelovania simulácie socioekonomických systémov. Aspekty počítačových simulácií v procese modelovania. Experimentovanie s implementovaným modelom. Výstupné hodnoty simulačného modelu.