Hodnotenie inovačného procesu v krajinách EÚ - Stehlíková, Beáta
Ekonomický rast ako proces, ktorý zvyšuje schopnosť národného hospodárstva vyrábať tovary a služby. Teórie a faktory, ktoré vedú k ekonomickému rastu. Zvyšovanie technologickej a poznatkovej úrovne ekonomiky. Výskum, vývoj a inovácie ako najvýznamnejšie zložky technologického pokroku.