Spotrebné výdavky súkromných domácností v členení podľa krajov na Slovensku - Želonková, Vladimíra
Spotrebné výdavky súkromných domácností v členení podľa regiónov SR. Závislosť výdavkov od výšky príjmov. Štruktúra výdavkov súkromnej domácnosti. Kvalita života obyvateľstva v jednotlivých regiónoch. Štatistika rodinných účtov.