Efektívnosť vynakladania výdavkov na vzdelanie z pohľadu odhadu ich návratnosti - Belkovicsová, Daša, 1982-
Odhad návratnosti investícií do vzdelania. Odhad návratnosti investícií do vzdelania ekonometrickým prístupom. Odhad návratnosti investícií do vzdelania prostredníctvom čistej súčasnej hodnoty v prístupe OECD.