Mozkový jogging, fit nepotřebuje být jen tělo - Mišún, Juraj, 1978-
Dôležitosť fyzického tréningu. Sedavé zamestnanie a zdravotné problémy. Efektívna metóda z Japonska, ktorá dokáže trénovať mozog. Tri princípy podpory a tréningu mozgu. Päť faktov o ľudskom mozgu.