Je nezbytná reforma regulace finančního trhu EU? - Machová, Soňa
Pohľad na súčasné pravidlá dohľadu nad finančným trhom EU. Súčasné inštitucionálne usporiadanie regulácie finančného trhu EÚ. Schéma inštitucionálneho zabezpečenia jednotlivých úrovní Lamfalussyho procesu. Aktuálne trendy na finančnom trhu. Hlavné výzvy regulácie finančného trhu EÚ na makro a mikro úrovni.