Vývoj ekonomik zemí střední a východní Evropy v kontextu světové ekonomické krize - Karpová, Eva
Analýza nástupu a priebehu ekonomickej krízy v krajinách strednej a východnej Európy. Ekonomický výkon, inflácia a miera nezamestnanosti v krajinách SVE. Kulminácia krízových javov. Krajiny extrémne postihnuté ekonomickou krízou. Špecifický problém vnútornej ekonomickej rovnováhy v kontexte ekonomickej krízy.