Moderní evropské geopoliticko-energetické aliance - Ruban, Andryi
Teoretické predpoklady energetickej integrácie a vytvorenie aliancií. Podsta a funkčné mechanizmy energetických aliancií. Základanie energetických aliancií v Európe.