Environmentálne aspekty udržateľného rozvoja regiónov v ekonomike SR - Mišúnová, Ema
Národná stratégia trvalo udržateľného rozvoja Slovenskej republiky a Stratégia TUR EÚ. Operačný program Životné prostredie v programovacom období 2007 až 2013. Environmetntálne podmienky a hľadiská rozvoja regiónov SR.