Lisabonská smlouva - nový rámec pro mezinárodně právní postavení Evropské unie a její vnější činnosti - Cihelková, Eva
Porovnanie medzinárodného právneho postavenia Európskej únie ako medzinárodnej organizácie pred a po schválení Lisabonskej zmluvy.