Predchádzanie druhotnej platobnej neschopnosti dodržiavaním neformálnych pravidiel podnikania - Melicheríková, Zuzana
Výrazné zhoršenie platobnej disciplíny európskych podnikov. Negatívny vývoj európskeho platobného indexu vo všetkých krajinách Európskej únie. Splatnosť pohľadávok a omeškanie platieb podnikov krajín EÚ za roky 2007-2009. Zhoršenie platobnej disciplíny malých a stredných podnikov. Zodpovedný prístup k riadeniu pohľadávok, najmä k poskytovaniu obchodných úverov. Morálne princípy ako základ neformálnych pravidiel podnikania. Etické zásady podnikania.