Príčiny, dôsledky globálnej krízy a predpoklady revitalizácie svetovej ekonomiky - Lysák, Ladislav
Dôsledky globálnej krízy v ekonomickej, sociálnej i ďalších oblastiach - komplexnejší náčrt týchto procesov počas uplynulých troch rokov. Počet finančných kríz v období rokov 1970-2000. Pokračovanie v nasledujúcom čísle časopisu.