Goodwill a stanovenie jeho hodnoty - Mikócziová, Jana
Podstata pojmu goodwill. Goodwill ako rozdiel medzi výnosovou a substančnou hodnotou podniku. Goodwill ako diskontované mimoriadne čisté výnosy. Stanovenie goodwillu znalcom. Praktické príklady.