Vplyv uplatňovania reálnej hodnoty na finančnú výkonnosť podniku - Markovič, Peter, 1974-
Definovanie pojmu reálna hodnota. Amortizovaná obstarávacia cena. Základné vstupné parametre stanovenia amortizovanej obstarávacej ceny pri obligácii. Stanovenie východiskových predpokladov. Modelovanie vplyvu ocenenia obligácie na finančnú výkonnosť podniku.