[Ekonomičeskije ryčagi povyšenija effektivnosti proizvodstva] - Šinková, Magda, 1955-
Recenzia na monografiu, ktorá rieši problematiku vzájomného pôsobenia VTR a hospodárskeho mechanizmu ako jedného z hlavných zdrojov zvýšenia efektívnosti socialistickej výroby.