Implementácia manažmentu znalostí do podnikateľského subjektu - Vravec, Ján
Úloha a miesto znalostí v podnikateľských subjektoch. Model učiaceho sa podnikateľského subjektu. Proces zavádzania manažmentu znalostí v podnikateľskom subjekte. Tri fázy zavedenia manažmentu znalostí.