Oddlženie fyzickej osoby - Hodál, Matej
Inštitút oddlženia v insolvenčnom kódexe predstavuje nový prístup riešenia úpadku fyzickej osoby. Štyri fázy oddlženia fyzickej osoby. Fáza pred povolením oddlženia. Povolenie oddlženia. Fáza skúšobného obdobia. Fáza po uplynutí skúšobného obdobia.