Evropská unie a Středomorský prostor: Vliv izraelsko-palestinského konfliktu na dynamiku spolupráce Evropské unie a Středomoří - Havlová, Radka
Európska únia a Stredomorský priestor. Sumarizácia informácií o angažovanosti EÚ v Stredomorí v rámci Barcelonského procesu od 90. rokov do súčasnosti a úloha EÚ v blízkovýchodnom mierovom procese.