Euro v stávke - Žitňanský, Eduard
Zlé fiškálne hospodárenie mnohých krajín eurozóny ako najčastejšia príčina problémov eurozóny v súčasnosti. Vyhlásenie nemeckej kancelárky Angely Merkelovej, že spoločná európska mena sa nachádza v mimoriadne vážnej situácii. Dôležitosť silnej centrálnej európskej vlády pre zabezpečenie udržateľnosti eurozóny.