Eurozóna už potrebuje riešenia, nie čas - Baťo, Rado
Dlhová kríza v krajinách Európskej únie a jej príčiny. Odmietnutie gréckej pôžičky slovenskou vládou. Vstup krajiny do eurovalu. Dohoda európskych lídrov o potrebe trvalého krízového mechanizmu. Znižovanie rizika morálneho hazardu a prostredníctvom procedúry riadeného bankrotu štátu spoluúčasť súkromného sektora, predovšetkým finančných inštitúcií.