Komparácia kvality vzdelávacích inštitúcií prostredníctvom globálneho inovačného indexu - Závadská, Katarína
Hodnotenie vzdelávacích inštitúcií prostredníctvom globálneho inovačného indexu. Porovnávanie kvality vzdelávacích inštitúcií s využívaním rôznych modelov jednotlivých krajín na základe ich inovačnej aktivity.