Využitie hybridnej formy predaja ako forma rozširovania distribučnej cesty v maloobchode - Hudák, Tomáš
Vymedzenie pojmu hybridná predajňa. Jednotlivé vybrané charakteristiky kamennej predajne, online predajne a hybridnej predajne. Technologické riešenie prepojenia kamennej a online predajne do hybridnej predajne formou webových služieb ako najideálnejšej formy.