Strategie pro Čínu - Tse, Edward
Hlavné problémy, ktoré trápia zahraničných investorov pri podnikaní v Číne. Perspektíva Číny stať sa hlavným motorom svetového rastu v produkcii a v spotrebe. Potreba novej stratégie v podnikaní v Číne. Zložky podnikateľskej stratégie - zákazníci, konkurencia, firma a kontext. Tri kľúčové faktory čínskeho kontextu: oficiálna Čína, konkurenčná Čína a spotrebiteľská Čína. Päť otázok pre firmu, ktorá zvažuje podnikať v Číne.