Boj o ženy na rozvojových trzích - Hewlett, Sylvia Ann
Potenciál mladých vzdelaných žien na rozvojových trhoch. Ambície a vzdelanie žien. Pretrvávajúce predsudky voči ženám - genderové, etnické a kultúrne. Ako získať a udržať talentované ženy. Podiel žien na počte absolventov vysokých škôl v roku 2007 - porovnanie krajín: Spojené arabské emiráty, Brazília, USA, Čína. Koľko zarábajú vzdelané ženy na rozvojových trhoch a vo vyspelých štátoch.