Loajalitou proti krizi i po krizi - Tomek, Gustav
Udržanie si zákazníka ako jeden z cieľov protikrízových opatrení. Total loyalty marketing (TLM) - proces totálnej tvorby lojálnosti. Možnosti uplatnenia TLM. Charakteristika lojálneho zákazníka a lojálneho zamestnanca. Vzťah nespokojnosti alebo spokojnosti zákazníkov a zamestnancov. Potenciál lojálnosti. Odporúčania pre prax.