Nové trendy v európskej priemyselnej politike - Gabrielová, Herta
Od selektívnej k maticovej a systémovej priemyselnej politike v Európskej únii. Znalostne orientovaná priemyselná politika. Vybrané teoretické východiská znalostne orientovanej priemyselnej politiky. Zmeny v pôsobení štátu v znalostne orientovanej priemyselnej politike. Tradičná verzus znalostne orientovaná priemyselná politika. Úlohy a ciele štátu. Nástroje znalostne orientovanej priemyselnej politiky.