Outsourcing trochu jinak - Hušek, Jan
Využívanie služieb externých spoločností na zabezpečenie manažérskeho informačného systému. Za akých okolností by mala firma využiť outsourcing manažérskeho informačného systému. Očakávanie diskrétnosti dodávateľa služieb. Budúcnosť outsourcingu manažérskeho informačného systému.