Uzavretý podnikateľský model: MSP v Košickom a Prešovskom samosprávnom kraji - Pelegrinová, Lenka, 1983-
Súčasný stav malého a stredného podnikania na Slovensku. Vývoj počtu MSP, ich rozloženie podľa NUTS 3, počet MSP podľa jednotlivých odvetví. Uzavretý podnikateľský model, faktory erózie.