Podpora podnikavosti a tvorba podnikateľských projektov vo výučbe - Velichová, Ľudmila
Kvalitné vzdelávanie a podpora absolventov v oblasti rozvoja ich podnikateľských schopností, zručností a motivácie k štartu podnikania vyžaduje moderné vzdelávacie programy a inovované učebné dokumenty. Autorka informuje o skúsenostiach s výčbou predmetu Cvičná firma na Ekonomickej univerzite v Bratislave a o nových prístupoch v oblasti podpory podnikavosti a tvorby podnikateľských projektov vo vzdelávaní.