Řízení výkonnosti podniku - Danel, Roman
Dobre nastavený Corporate performance management (CPM) systém pomáha nielen pri meraní výkonnosti, ale podporí aj požiadavky na získanie dát. Správne nastavenie ukazovateľov výkonnosti (KPI - Key performance indicators). Metodológia riadenia výkonnosti podniku - Balanced scorecard. Základom sú kvalitné dáta. Voľba takej štruktúry plánu, ktorá by umožnila jeho porovnanie so skutočnosťou.