Bankovnictví divokých koček, minulost či přítomnost? - Šíma, Josef
Analýza obdobia nazývaného bankovníctvo divokých mačiek (Wildcat banking). Wildcat banking a regulácia. Paralely bankovníctva a hypotekárnej krízy.