Didaktické zásady a ich vplyv na zvyšovanie kvality výchovno-vzdelávacieho procesu v stredných odborných školách - Šlosár, Rudolf
Didaktické zásady, ktoré možno využívať vo výučbe ekonomických predmetov na stredných odborných školách. Osobitné postavenie majú najmä didaktické zásady spájania teórie s praxou, školy so životom a priamej i nepriamej názornosti.