Evropská letecká dopravní politika: od liberalizace k regulaci - Žabokrtský, Michal
Európsky letecký summit v Bruggách. Problematika konkurencieschopnosti európskeho leteckého odvetvia. Pokračovanie iniciatívy Jednotné európske nebo. Vplyv leteckej dopravy na klimatické zmeny. Kríza v európskej leteckej doprave. Základ akčného plánu pre európsky letecký sektor.