Podnikový knowledge management - konkurenčná výhoda - Burger, Ivan
Pokračovanie série článkov o úlohách podnikového knowledge managementu. Transportovanie tímového vytvárania, zlepšovania a zdieľania mentálnych modelov. Etapy mentálneho modelu.