Rizikový kapitál - inovatívny finančný nástroj - Spišáková, Emília, 1983-
Teoretické vymedzenie pojmu rizikový kapitál. Typy investícií rizikového kapitálu. Vlastnosti jednotlivých typov investícií rizikového kapitálu. Subjekty poskytujúce rizikový kapitál. Obchodní anjeli (Business Angels).